M VILLA - Luxury Living

Uw luxevilla op uw maat ontworpen en gebouwd in landelijke of moderne stijl.

U kan op M VILLA vertrouwen en rekenen om uw droomproject te verwezenlijken. Door onze jarenlange expertise in het ontwikkelen van high-end projecten, hebben we de juiste ervaring. De kers op de taart? U geniet van een unieke garantie: tot vijf jaar na oplevering garanderen we een uitstekende dienst-na-verkoop.

Lees hieronder hoe wij uw villa op maat bouwen of hoe onze concrete nieuwbouwprojecten u kunnen bekoren.

Uw villa bouwen

U bezit zelf een stuk grond of wij gaan voor u op zoek. Samen ontwerpen we uw nieuwe thuis. Uw wensen en noden staan centraal, als we die combineren met onze ervaring, bekomen we uw ideale droomvilla, in een landelijke of moderne uitstraling. Daarvoor werken we met onze huisarchitecten of met uw ontwerper. Die zorgen voor een luxueuze totaalsfeer die volgens uw voorkeuren tot in de puntjes afgewerkt is met topmaterialen.

Tijdens het volledige bouwproces blijft M VILLA het centrale aanspreekpunt, voor u en alle betrokken partijen. Wij organiseren én coördineren. Van planning tot realisatie, van de eerste steenlegging tot oplevering, wij houden de vinger aan de pols en garanderen dat alles zorgeloos voor u verloopt. Dus geen bouwstress, kopzorgen en slapeloze nachten voor u.

Benieuwd hoe we u kunnen verder helpen? www.mvilla.be/contact 

Nieuwbouwproject te koop

Time is money, een uitspraak die velen beamen. Daarom werken we pro-actief ontwerpvoorstellen uit op onze beschikbare gronden. Zo wint u tijd en krijgt u sneller inzicht in alle afwerkingsmogelijkheden. Elke grond heeft een royale oppervlakte waar u alle kanten met uit kan. De unieke toplocatie, vaak met een fantastisch landelijk uitzicht, krijgt u er zomaar bij.

Landelijk of modern, uw stijlvoorkeur is onze wens. Wat zeker is, is dat uw droomwoning uniek zal zijn. We passen de plannen, bebouwde oppervlakte en afwerking volledig aan uw smaak en wensen aan. Contacteer ons om de oneindige mogelijkheden te ontdekken.

Onze locaties ontdekken? U leest er hier alles over: www.mvilla.be/aanbod/nieuwbouwproject-te-koop 

Bezoek onze kijkvilla’s

U heeft waarschijnlijk enkele vragen. Wat logisch is, want uw droomvilla bouwt u maar één keer. Laten we daarom bij u thuis afspreken of in één van onze kijkvilla’s te Rumbeke, Heestert of Zwevegem. Samen bekijken we de hoge afwerkingsgraad en denken we mee met uw ideeën.

Bezoek onze website www.mvilla.be voor alle informatie. Of contacteer ons via sales@mvilla.be of 056 90 55 20